~ Våran första utställning ~

Då var våran första utställning tillsammans avklarad! Jag är jätte stolt över Hope som skötte sig otroligt bra! Hon stod stilla bra, och sprang på bra! Dock så fick vi bara ett Good... Men för att vara våran första utställning tillsammans så är jag nöjd! Och Hope är ingen utställningshund, hon har inte riktigt dem linjerna i sig. Utan i henne är de mer lydnadslinjer ! Och det är ju bra, för det är ju lydnad och agility vi satsar på! 
 
Men det var en rolig upplevelse och lärorikt! Dock spöregna det vissa stunder och allt blev blött... Men som tur var så hade vi paraplyn och Hope täcke. Så hon kröp upp breve mig under paraplyt! Så hon var i alla fall torr! 
Och domaren tyckte hon var jätte fin i kroppen och var bra byggd. Men hon gillade inte hennes rygg, den var liksom lite ''böjd''. Men det berodde ocksålite på att hon frös och det regna. Hope hatar när det regnar! Så LITE berodde de nog på det. 
 
Här är kritiken från domaren : 
''Fina propotioner, krafftfult djupt huvud. Bra ögon och öron.  Tillräckligt bred front. Bra hals och skuldra. Bra bröstorgsdjup, kunde ha mer längd och volym. Goda vinklar bak, Välver i ryggen i rörelse. Rör sig fint i fronten''.
 
Så matte är nöjd och stolt över Hopan! 
 
( Pappa tog lite bilder, men vet inte hur många som blev bra, men får kolla upp detta! 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback