~ Tiden går fort när man har kul ~

Sitter i husbilen påväg hem. Tiden går så himla fort när man har roligt. Men vilken härlig semester vi har haft!! Gotland kommer jag lätt att besöka igen😍. 
 
Men nu, tillbaka till " verkligenheten".... men jag är, tack och lov ledigt veckan ut. Så i morgon ska jag gå hemma och pyssla lite. På lördag är de först loppis där jag hoppas få sålt en del som vi inte längre behöver till huset och sen ska vi äntligen iväg och prova ut sadel till Miron. Jag ska ha en hopp sadel och Wilma ska ha en dressyr sadel. De handlar inte om några stora summor nu. Utan vill hitta en helt OK sadel som ligger bra på Miron. Värsting sadel får vi köpa sen.
 
Ska på ett sätt bli skönt att komma hem. Har en del att göra ( som vanligt😅) och är så taggad på att komma igång med både häst och hundträning!! 
 
 
 ~ Semester på Gotland~

Njuter av semester på Gotland. Gotland är verkligen en fantastisk ö! Igår när vi tog en roadtrip bland alla sevärdheter kändes de som att vi var utomlands och åkte. Så himla fint ! Lite blandade bilder från våran resa hitills. 
 
 
 
 
 
 
 ~ Älskar att bo i hus ~

 
 
 
 
Wilma var på dressyr lektion i tisdags för Mariana. Gick super bra ! Vilken häst vi köpt ❤ Efter Gotland ska ja rida massor!! 
Sen är tanken att jag också ska börja träna för Mariana. Fast hoppning. Och syrran dressyr. Perfekt kombo!
 
 
 
 ~ Ledig dag ~

 
Äntligen lite lugnare i mitt liv. Har varit väldigt mycket nu med flytt och mycket jobb. Men nu är vi inflyttade i huset och de börjar faktiskt lika ett hem. Mycket lodar kvar. Men de tar vi lite åt gången. De viktigaste är iaf upp packat! 
 
Ledig dag idag! Ska snart på jobb intervju, så håll tummarna! Sen ska ja ta en glass med Sara och sen hem och pyssla lite. Ska hämta husbilen hos farmor ikväll för på lördag åker vi till Gotland på semester. Ska bli såå skönt och behövligt! Sen är de nya tag när vi kommer hem! Ska ta tag i agility träningen och träningen med Miron. Nu har syrran ridit en del när jag haft så mycket att göra. Tur vi har varandra ❤ 
 
Hoppas ni får en bra dag!