~ Hösten är här~

Om 30 minuter tar jag efterlängtad helg! Ska åka direkt till stallet och rida. För ca två veckor sedan kom Uno till stallet. Min gamla stallvärds häst. Han är nu innackorderad hos oss, vilket är jätte kul! Så nu är de tre hästar och i framtiden blir dom nog trologtvis fyra om små tjejerna hittar en bra ponny.
 
Så idag ska Astid rida Miron, Marie ska rida Karshmir och jag Uno. Dom skulle börja att göra i ordning hästarna vilket är så lyxigt när man slutar sent idag. Då kommer vi ut innan de hinner bli mörkt! För nu är de ju typ svart när klockan är 19.30.... Men hösten har sin charm också!
 
I morgon ska vi rida ''huberthusjakt'' i granngården vilket ska bli jätte kul! Miron är så jäkla lugn när vi rider i grupp, så det ska bli kul! Förra året hade jag Belico på huberhusjakten och jag tappa helt kontrollen.... Han var så himla stressad, pigg och stark... Ingen bra kombo! Men nu har jag tryggheten själv!
 
Sen ska vi ut på lite äventyr på söndag. Så helgen går i hästarnas tecken. Jag turas om lite, vissa helger är i hundens tecken och andra i hästens ;)