~ natti ~

Nu säger jag och min lilla prinsessa godnatt! Inte bara matte som är trött ;). 

Hope har varit hos Anna & Levis idag. Gått långpromenad, smakat på våfflor och busat, nu är Hope trött men väldigt nöjd! :D 







~ börjar om på nytt ~

Ny vecka och allt börjar om på nytt! 
 
Har haft magknip under dagen, men släppte sen. Hatar att ha ont i magen! 

Slutade tidigare idag, så tog 2 tåget hem. Hade tänkt lägga mig och sova men min pigga sida sa nej till vila! ;) Så städade bilen, handla, gick en sväng med Hope och på hemvägen av våran promenad mötte vi Levis, Anna & Helen. Så tog en extra promenad tillsammans med dem. Så nu ligger Hope utslagen i soffan! Jag har precis satt in kött i ugnen samt rotfrukter och potatis pommes i ugnen. Är hungrig som bare den... Så springer runt och små äter allt jag hittar!. INTE bra.... men har ju iaf gått två promenader idag ;) 
 
Efter maten ska jag mysa ner i sängen och fixa det sista inför min redovisning i svenskan som jag har  i morgon, den handlar om gatuhundar. Och sen ska jag glo på tv och försöka somna tidigt! Senast 9! ;) 
 
 
 
 
 
 



~ mer såna helger ! ~

Sicken bra helg vi har haft! Så härligt väder också! 
Bara gjort det vi känt för och haft lust med! Hästar, hundpromenad, sov morgon, hundträning och lite hemma fix! Och lite plugg inför naturkunskaps provet i morgon .
Avslutar söndagen med att lydnadsträningen med Hope gick riktigt bra! Stolt matte! Känns som vissa saker börjar släppa! =) Apoorten börjar hon ta från marken nu och håller en LITEn stund. Alltid något att bygga vidare på! Sen tränade vi även att hon ska stå och sen ligga under gång. Till slut satt de!
Linförigheten, liggande under gång samt apporten är det vi måste jobba mest på om vi ska försöka tävla något i år. Men innan vi ska tävla så måste allt kännas bra och sitta någolunda.
 
Lite tacos och sen film innan vi laddar för en ny vecka! 
 
Har ni haft en bra helg ?
 
 
 
 
 
 
 



~ Slut körd ~

God morgon ! 

Sitter på tåget till Göteborg för att gå på TUR -mässan med klassen. 
Är helt slut... Har jobbat mycket i veckan = lagt mig sent = trött. 
Men i morgon är de lördag och då ska jag ta en lång sovmorgon och sen åka till stallet. På kvällen ska vi ha myskväll. Och på söndag är de mysdag! Ska bara plugga och gå promenad med Hope :).

Behöver en lugn helg! 

Har precis druckit upp min varma choklad från espresso house, köpte även en choklad muffins också ;). Mums! 


Xoxo. 




~ skön sommarlåt, ja vill utomlands! ~


 
 
 
 
 



~ jobb = pengar ~

 
God morgon!
Har precis anlänt till skolan! Idag är jag trött! Jobbade igår efter skolan 17:00- 22:00. Ska göra detsamma idag och i morgon fast 17:00- 23:00! Kommer vara helt slut på fredag, är typ slut nu! ;) Men jag brukar piggna till framåt dagen! ;)
 
Så sår ser min vecka ut. På fredag är det TUR-mässa i Göteborg. Sen ska jag ha en super lugn helg! Ska till stallet på lördag och rida Blirre och om  vädret är bra ska vi köra Charim ( Ullrikas b-ponny. )
 
Föresten, snöar det hos er också? Jäkla snö ! Vill ha vår nu ...
 
 
 



~ fika besök ~

Hade besök av mamma,Micke , Adrian , Wilma och Sebastian igår. Så mamma köptemed lite fika för jag hade inte så mycket att bjuda på förutom biscottisarna som ja baka i fredags. 

Ser de inte mumsigt ut? :)






~panik ~

Hej på er ! 

Sitter och försöker plugga lite. Men går sådär :(. Har panik över allt som måste göras... Har tre inlämningar samt ett prov att fixa...  Har naturkunskapsprov på onsdag och jag fattar INGET !!! Handlar om energi... Bläää. 

Och i morn efter skolan ska jag jobba så då hinner jag inte plugga inför provet. Så de är nu eller aldrig. Men ska ta en paus nu och fixa mat och sen springa en sväng. Får gå som de går helt enkelt på onsdag. Hoppas på ett G iaf.

Annars är de väl ganska bra tror ja? Har haft studiedag idag, så tog sov morgon och sen drog jag till stallet med Hannah & Wilma. Vi pyssla med hästarna, gick en sväng och sen lät dem busa lite i ena sommarhagen. 
Sen fick dem mat och jag mocka rent i vindskyddet. 

Är förövrigt inne i en period med inredning och loppis. Fastna på en ny sida på fb " återburna mera " och är helt fast! Så nu har Niklas köpt ett gammal fönster till mig som ska bli spegel i sovrummet! Sen ska jag plantera blommor i olika krukor på balkongen! Kommer bli så fint om de blir som jag vill ;). 






~ bara en dålig period ~

Hej på er! :)
 
Förlåt för dåligt bloggande... Ska försöka uppdatera er mer i helgen! 
 
Är inne i en period där allt känns jobbigt och ledsamt... Vet inte vad det beror på. Hoppas att de går över snart... Men iaf, bakade lite när jag kom hem från skolan. Vit choklad biscotti. Mums! Sen mötte jag & Hope, Frida & Vera. Alltid lika trevligt att träffa Frida! :) I början av våran promenad var vädret fint. Men sen börja de blåsa och regna :( så är lagom kall och go nu... Har precis krypigt ner i sängen med ipaden och biscotti. Även Hope gör mig sällskap.  
 
Ska kolla lite på tv och vila. Sen ska jag fixa lite mat och handla fredagsmys. Choklad och chips tror ja ;) 
 
 
ha en en bra kväll! :)
 
 
 
 



~ solig dag ~

God morgon! 

Försov mig i morse... 30 minuter! 
Så hann inte med frukost i morse, fick stress fixa mig och sen ut med hundarna och iväg. Puh! Men jag hann iaf ;)

Sitter i skolan och ska snart ha baskunskap. Gillar inte dem lektionerna längre... Men snart klar med kursen! 

Ska hämta Hope hos Anna efter skolan och sen fixa mat innan jag och Wilma ska till stallet. Harry och Rabalder ska ridas och sen ska vi till Blixten och greja. 


Lägger upp lite knäppa bilder på mig och Amanda, har en aning tråkigt för tillfället ;)














~ Vår väder ~

Haft en kanon helg med toppen väder!! I lördags tog vi lite sov morgon och drog till stallet. Wilma och jag red medans Niklas och Sebastian gick med hundarna. Blåste lite dock så var inte jätte varmt, men solen sken iaf! ;)
 
Jag och Niklas kollade på melodifestivalen på kvällen och åt räklåda ( en av mina favorit rätter ).  Tyckte ni rätt låt vann? Vi båda hejja på Ace Wilder här hemma ;).
 
I går så tog jag sov morgon igen medans Niklas jaga med pappa i Undenäs.
Sandra hörde av sig runt 12:00 och frågade om jag ville hänga med och spåra med hundarna. och det tackar man ju inte nej till! Wilma och Melwin hängde med också, super kul! Super kul! Även Frida och Vera var med, så vi blev ett litet gäng. Hundarna skötte sig bra, Hope och Melwin har ju typ aldrig spårat på det visset förut, så jag tyckte det gick ganska bra för att vara första gången.
 
Sen drog vi vidare till Norra skogen i Karlsborg och tog en promenad längs med sjön, solen sken och det var ganska varmt faktiskt! Så himla gött!
 
Sen tog vi för en gångs skull LUGNT! Hahah ;)
 
Lägger upp lite bilder när jag kommer hem!
 
Ciao !
 
 
 
 



~ Let's dance ~

Haft en myskväll framför let's dance. Anna och Frida kom hit med hundarna. Anna åkte för en halv timme sen och Frida åkte nyss. Var ute och rastade hundarna en sista gång. Här är det oväder, blåst och regn... Så skönt att komma in igen!! :)
 
Släcka ljusen och göra i ordning mig. Sen ska jag lägga mig. En aning trött. Gick upp tio i fem.... Alldeles för tidigt!
 
Sov gott allihop! De ska jag försöka gör iaf! Jag är expert på att drömma och prata i sömnen ;)
 
 
 





~ Kompisar ~

Jag tycker det är bra när en hund får ha hundkompisar. Dels att dem lär sig umgås med andra hundar när dem är ensamhundar i sin ''flock'' och sen att de har en kompis att busa loss med lite! 
 
Hope har ganska många hundar som hon funkar bra ihop med! Eller Hope funkar bra ihop med nästan alla. Men hon har sina favoriter. T.ex pappas hund och farmors hund Melwin leker hon gärna inte med. Men det är för att både Kipper och Melwin är sura, gamla gubbar ;) 
 
Men hundarna hon leker mest med och för tillfället umgås mest med är Vera, Levis och Wilda. Har gått en del med Sandra på veckorna som har två Cane corso, Låva och Vilja. Men vi har bara gått promenader ihop. Har aldrig släppt ihop dem tidigare. Men igår fick Låva och Hope busa lite på flugebyn. Gick hur bra som helst! Hope är ju så duktig med andra hundar! 
 
Vi har pratat lite om det, för Både VEra och Levis är ganska fartfyllda hundar som gärna busar och har mycket energi! Men när båda är i Hope's sällskap är båda lugna! Så tror Hope sprider någon speciell energi. Samma sak med Låva igår. Sandra sa att hon inte alls var lika ''på'' som hon brukar. Och det ska jag väl ta som något positivt? 
 
Så nöjd över våran lilla tjej! Hon skulle verkligen passa som en ''terapi'' hund ;) 
 
 
 
 



~ Veckan höjdpunkt ~

Fredag!! Såå skönt att slippa skolan och vara lite ledig. Perfekt också att vi bara går till 12 på dagarna! :) 
 
Hope har varit hos Anna idag, så hundarna hade varit ute på en halv timmes promenad och en timmes promenad + att jag åkte med Frida hem från Töreboda och vi hade bestämt att gå en promenad efter skolan. Så Anna hängde på oss också. Så nu ligger Hope helt utslagen och snarkar brevid mig. Gulleplutta! 
 
Ska strax lägga mig och vila lite tänkte jag! Sen ska jag plugga lite, plocka i ordning här hemma och fixa tacos! Mums! 

Ska möta upp Frida halv 8 för att hämta pannband som vi har beställt! Och sen ska vi ev ha fredagsmys hos Anna, Men inte helt bestämt än! Så vi får se. Men en bra fredag är det iaf! :) Hoppas resten av helgen blir lika bra! I morgon är det sov morgon och sen stallet som gäller hela dagen! 
 
Checka in mitt nya pannbandet! Perfekt nu när det börjar bli varmare och det är för varmt med mössa :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



~ Älskar du att baka ? ~

Då ska du läsa den här tidningen ! Massa smarriga och goda recept! 

Var på Ica nyss så passade på att köpa tidningen. Så ska nog försöka baka något gott i helgen! 

Min favorit att baka är så klart kladdkaka. Jag är ju ett riktigt choklad freak! ;) 

Köp tidningen Hembakat, ett hett tips från mig om du älskar att baka! :)






~ möte ~

God morgon!
Fick en liten sov morgon idag för ska iväg till Tibro på möte ang balen.






~ Shopping ~

Shoppade nya ridkläder igår! Köpte en ny ridjacka att ha i vår, ny ridbyxor i marin blå och ett par matchande vantar till! Ska visa er i morn när jag ska till stallet! :)
 
Idag är det tisdag och kort dag i skolan, skönt! Ska hem och vila lite och gå promenad med Hope innan maten ska fixas! Ikväll ska jag göra en liten makeover. Vad det är jag ska göra får ni se ikväll! ;)
 
Lägger upp lite insperation bilder som piggar upp nu när det är så tråkig årstid... :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 



~ drink,eat and live ~

 
 
Älskar mina nya fina koppar ! 
 
 
 



~ God morgon ~

Ny vecka, nya tag! 
 
Den här veckan börjar Niklas jobba dag, vilket han ska göra varje vecka fram tills sommar... Och det innebär långa dagar för Hope att vara hemma själv.. Och Niklas morfar som i vanliga fall brukar gå ut med henne har opererat sig... Men som tur är så har min kompis Anna lite samma problem, så vi ska hjälpas åt! Så nä'r hon jobbar kväll är levis hos oss på kvällen och Hope är där på dagen. Bra va? Sen åker Niklas hem på lunchen och går ut med henne dem dagarna det inte funkar för varken Anna eller oss. 

Så det ska nog lösa sig. Håller tummarna att Niklas får b.rja jobba skift snart igen. Annars får Hope börja dagis ;) hihi. 
 
Men iaf, hoppas på en bra vecka som kan gå snabbt. Är ju rätt skoltrött... 
 
 
 
 
 
 
 



~ Göteborg ~

God morgon!

Åker precis ut ur Göteborg.
Hade en toppen dag på Göteborg horse show. Hittade dock inte allt jag sökte, men inhandlade ett fleecetäcke, benlindor, hästgodis, ett täcke till Hope som jag även broderade in hennes namn. Men får det hemskickat för de hann inte bli klart. 

Hade tänkt köpa vårjacka och ridbyxor också. Men ska beställa det från hööks tänkte jag :) 

Kollade på Young rider och GP ponny på förmiddagen. Blir ju inte alls sugen på att skaffa en stor häst NU! ;) Men det vår vänta tills hösten/vintern. 

Åt god mat på jensen's  boffhouse ( ej rätt stavat, men hittar inte den rätta bokstaven i "boffhaouse" ) som avslutning på en bra dag!

Måste bara säga innan jag kilar, vilket fint hus vi bodde i! Värsta utsikten över havet! Bor i ett rätt så nybyggt hus med stora fina fönster och häftig planlösning! Huset ligger väldigt högt i bergen typ. Super fint! 

Kunde inte fått de bättre! Tur man har kontakter! :)

Xoxo



~ inköp ~

Hittade tyvärr inte allt jag leta efter på gbg horse show. Men inhandlade ett agria fleece täcke med en jord till, köpte svarta benlidnor, tre små påsar med hästgodis och ett täcke till Hope som jag även lämna in för att få broderat, men tyvärr så hann de inte klart med det igår, så de skulle skicka täcket. Så bild kommer senare på det! 
 
Tåg ett kort på täcket när jag prova det på Blirre förut 
 
 
 
 



~ Bilder från helgen ~