Tillbaka blick.

Gör som alla andra och tar en liten tillbaka blick på året 2013.
 
Året har varit bra, men jag känner att något har fattats och vad det är vet jag inte riktigt... Men det återstår väl att se? Jag är en riktigt funderare som gärna går och tänker på allt... Och det kan ibland vara riktigt jobbigt... Och ibland känner jag mig lite vilsen faktiskt. Och vet inte riktigt vad jag vill tyvärr... Men jag hoppas att jag kommer få i ordning på de mesta 2014. Det som jag mest är lite vilsen i just nu är vad jag kommer ha för jobb sen, och om jag kommer ha? Vad vill ja egentligen jobba med? Hm... 
 
Ska jag vara ärlig så minns jag inte så mycket av början på året.
 
Allt positivt som hänt ;

+ Fyllde 18 år! 
+ Vi reste till Cypern
+ Jag fick två bra sommarjobb
+ Såg Rihanna i Globen.
+Jobbat mycket extra = mycket extra pengar. 
+ Kommit igång med tävlingslydnaden
+Starta två agility tävlingar, och den första gick super bra!!
 
Negativt ,
+ Blivit en hel del tjafs på fester oh sånt... Hoppas att inget sånt sker 2014!
+ Insett att Blixten börjar bli riktigt gammal.
+ Skoltrött 
+ Att jag ibland inte vet vad ja vill...
+ Älskade Gullvi lämna oss
 
2014 tror jag kommer bli ett bra år, resa mycket, komma igång med ridningen ordentligt igen, ta studenten, skaffa jobb och fatta beslut som gör att jag inte behöver vara så vilsen och fundersam... 
 
 ~ Min jul ~

Min jul har varit väldigt bra. Har fått många fina julklappar, ätit massa godis ( bäst att äta nu innan de nya året, för sen är det tillbaka till träning igen! ) umgåtts med familj och vänner osv... 

Har tagit en del bilder, men inte hunnit lägga upp dem än. Så ni får vänta. Men bilder kommer! Ska försöka ta lite bilder på julklapparna. 
 
Här är lite av de jag fick i julklapp ;
 
* Världens gosigaste och finaste tofflor.
* Morgonrock
* Presentkort på Chilli, Hööks, Gina Tricot, Ikea och Bik Bok. 
* Träningskläder ( jacka, tröja och sport tights ) 
* Super fina vita lurviga kuddar till tv rummet.
* Hundväst
* Pengar
* Eltandborste
* Bakbok
* Ljus
* Lite kläder

osv.... :) 
 
Jag är iaf super nöjd! 
 
 ~ Fina hästen ~

Snart blir världens bästa ponny 26 år! Helt otroligt! Kommer aldrig få en sån här bra ponny igen, så glad att ja fick (får)avsluta mina ponny dagar med den här herrn!

Så glad över att ha så fina djur som jag här. Skulle aldrig byta dem mot något! Världens bästa ponny, världens bästa hund. Och hoppas i framtiden att hitta världens bästa häst. Men mina krav är höga ;-) Hihi.

Ville bara skryta lite om hur stolt jag är över mina djur. Skulle kunna gå genom eld för deras skull. Dem går före allt!
~Merry Christmas ~

 
 ~ god jul ~

 
Har gosat mig ner i fåtöljen hos farmor och farfar under en varm filt. Startade dagen i stallet med en ridtur. Bilresa var pigg som vanligt och Hope var med och sprang. Hade också sällskap av Wilma, Uno, Monica & Liados! :) Efter ridturen så fick hästarna enligt tradition "julmackor" som innehöll morötter, banan, päron & knäckebröd. Det tog slut på stört ! ;)
 
Så nu sitter jag här, nyduschad och fräsch! Till och med Hope är nyduschad ! Hihi så nu är alla julfina!
 
 
 
 
 
 ~ julmat hos pappa ~

 
 
 
 
Sover hos Pappa i natt för vi har alltid som tradition att få paket i julstrumpan på morgon. 
Ikväll har vi ätit julmat & klätt granen. Så nu kollar vi på Bingolotto. Ska strax gå en sväng med hundarna, sen ska Hope julduschas ;)
 
 ~ Våran fina julgran ~

Vad tycks? Riktigt nöjd med julgranen som pappa fixade till oss! 
 
o.b.s bilderna är inte redigerade! 
 
 
 
 
 ~ Från mobilen ~

Hitta fina bilder på mobilen & i brist på annat lägger ja upp dem här!
 ~ stallet ~

Har inte riktigt hunnit med Blixten i veckan :-/ mycke i skolan och så har ja inte hunnit... Men två dagar har jag iaf varit där, och Astrid var där idag. Så han har inte varit glömd iaf ;-) Ska upp till han i morn och skritta en sväng. Hoppas på att Niklas vill komma upp på hästryggen i morgon också! :-D
 
 ~ Äntligen ~

JULLOV!!!!! Senaste tiden har ja varit såå skoltrött. Så ett jullov satt verkligen inte helt fel ;-) 
 
Har handlat de sista inför jul idag också. Så nu njutr jag av våran fina gran som står i tvrummer oh lyser fint, julklapparna ligger under granen,julstjärnan lyser i fönstret, julskinkan är griljerad, jultomtarna är framme och julkänslan är på topp! 
 
Ja älskar julen! Skulle lätt ha jul i flera månader ;-)Haha ne nu ska ja inte överdriva! Men ni fattar ;-)
 
 ~ Andra advent~

Snön yr utan för fönstret medans ja har tagit sov morgon med mina två fina. Har precis plockat i ordning lite och tänt ljua m.m här i lägenheten. Idag är de riktigt julstämmning!
~ smile ~

Inte kommit längre än till Undenäs.. Vindrutetorkarna funkar inte, så får nog byta bil innan vi åker... Jäkla bil!
 
 ~ Vilket väder! ~

Hade tänkt åka upp till stallet idag samt lite andra ärenden. Men eftersom de är typ snöstorm ute så blev de inget med de! Tur att jag har en lillasyster som ändå åkte förbi stallet idag så att hon kunde kolla till Blirre. Pratade med Monica förut oxh hästarna hade fått stå inne hela förmiddagen, då var nog Blirre nöjd! Inget roligt väder för en häst att gå ut i!
Ja och Hope gick till affären förut, och de räckte för oss idag! Hehe...

Nu ska vi krypa ner i sängen och ladda batterierna, för i morn ska det shoppas! Lite snyggt till jul och handla dem sista julklapparna!

Sov gott !~ Bästa köpet på länge ! ~

Bara älskar den här pepparkaksburken !

~ Personliga tankar ~

Min morfar dog i cancer när jag bara va 3 år. Vad jag har fått veta så betydde jag allt för han. Varken WIlma,Adrian eller någon av mina andra två kusiner var födda då, jag var hans första och enda barnbarn. Jag har dock ett svagt minne av vissa tillfällen då jag ar med han i affären som han och mormor då ägde. 
 
Även fast jag inte lärde känna min morfar, så har det alltid kännts som att vi haft en bra relation. Att han alltid är med mig, speciellt när jag är ledsen och nere. Ibland brukar jag undra ifall han är stolt över mig och ser mg. Och innerst inne har jag en känsla att han gör det. Min älskade morfar. 
 
Idag är en såndär dag när jag känner mig lite nere,ledsen och trött. Och när jag är trött är jag ofta ganska känslig. Så kände att jag behövde skriva av mig lite. 
Men något som jag verkligen har velat göra ibland är att försöka få kontakt med morfar. Och bara säga att han alltid kommer vara världens bästa morfar, vart han än befinnner sig. För även fast jag bara fick tre år tillsammans med han , så känns det som att jag känner han. 
 
 
Jag älskar dig morfar, hoppas du är stolt över mig. 
 
 ~ some pitcure from my life ~