~ Äntligen fredag ~

 
 
Kortdag i skolan och sen ska jag in till stan efter skolan. Ska handla vandringskängor, foder till Blirre m.m! Kan lägga upp lite bilder på mina köp ikväll! =D
 
Skulle ju till Resia i onsdags på möte, men blev inget så ska dit idag istället.
Sen är der fredagsmys som gäller!
 
 
 



~ Önskelista ~

Dessa två klänningar vill jag ha! Super snygga juh! Är osäker på om jag ska spendera mina pengar på dem just nu eller vänta lite...? Hm! Tjejproblem ;) Ni hittar dem iaf på Forever 21! 
 
 
 
 
 



~ Film tips 30/1 ~

 
 
En film jag kan se flera gånger om! Filmen är från 2000 men fortfarande så jäkla bra! =D
 
 
 
 



~ vackra bilder ~

Lägger upp lite fina tumblr bilder jag hittade på google.
 
 
 
 



~ Film tips ~

 
Såg den här filmen för länge sen, såå jäkla bra! En av dem bästa filmerna jag sett! =D
 
 
 
 
 



~ Gårdagens ridpass ~

Kom hem en timme senare igår pga av att ja var typ 3 sekunder sen till bussen... Busschaufören såg mig, men stängde dörren och åkte... Så jag fick sitta och vänta på resecentrum i en timme!!
 
Iaf så hämta jag upp Wilma kvart över 5 i undenäs och sen åkte vi först till Blixten. Borsta han ordentligt och myste lite. Sen fick han mat innan vi släppte ut han igen. Wilma ska rida han idag eller på fredag och jag ska rida han på lördag. Att sitta på hans rygg är bland det bästa som finns. Känns verkligen att jag haft han i 5 år nu, vi känner varandra så bra och samarbetar väldigt bra!
 
Efter Blixten så hämta vi upp mamma och sen drog vidare till Ullrika för att rida unghästarna. Båda skötte sig super bra! Det märks att dem hanteras mer nu än förut när dem mest gick i hagen. Båda börjar bli riktigt lugna i stallet och Harry som brukar skygga lite när man lägger på sadel står nu ganska stilla, vilket är skönt!
 
Red den vanliga turen ut i skogen som vi brukar, mamma åkte fyrhjuling efter och lyste upp vägen åt oss.
Jag har varit lite osäker när jag ridit harry för typ 3 gången jag red han så blev det rodeo och jag som inte har ridit stor häst på evigheter blev lite små skraj. Men nu börjar jag och Harry hitta varandra mer och mer och jag känner mig mer trygg. Och igår gick det super bra! Inga bocksprång eller skutt, och ingen av dem var tittiga. Så jag är jätte nöjd!!
Vi låg i trav en del och hästarna var avslappnade! Hoppas på att nästa ridtur går lika bra! Men på lördag så ska jag rida ettt pass i paddocken har jag tänkt! =D
 
Ska försöka ta lite bilder också om vädret är bra!
 
 
 
 
 



~ Resia ~

Slutar tidigt idag för ska iväg på ett möte på Resia angående praktikplats. Ska se vad det finns för arbetsuppgifter att göra eftersom det bara är en praktik och inget ''riktigt'' jobb. Håller tummarna på att det verkar bra så jag kan ha min praktik där! Det är ju något sånt jag vill jobba med i framtiden tror ja.
Tror att jag skulle trivas bra med att jobba som reseförsäljare! =D
 
 
 
 



~ Kallt och snöigt ~

God morgon, sovig gott? :)
 
Jag har sovit gott, tror ja? Nätterna går ju så fort :( Känns som man nyss gick och la sig, men men... Jag är iaf jätte trött.
Hoppas att dagen går fort! Ska till Blixten i eftermiddag och pyssla lite, och sen vidare till Harry och rida tillsammans med Wilma & Rabalder.
 
Så ser min dag ut, skoldag och sen stallet. Sen SOVA!! Haha
 
 



~19 år~

Grattis till mig själv! ;) 

Sitter och skriver på en av dem bästa presenterna jag någonsin fått, en  Ipad air! Har världens gulligaste pojkvän! Såå otroligt glad!

Jag och Niklas kikade lite på surfplattor vid jul, men bestämde oss för att vänta lite eftersom de var så dyrt. Så hade glömt av de lite... Men ville gärna skaffa mig än, fastade hade ju inte skett på flera år. Men nu har jag fått en !!!!! :D Yippie!

Nej nu ska ja fortsätta göra i ordning inför kvällens kalas, idag kommer resten av släkten :) 


Lägger upp en bild på en av presenterna jag fick av mamma och dem igår, Absolut överens. Verkar super roligt! 











~ Favorit låten just nu ~

 
 
 



~ Favoriten! ~

Har glömt visa er mian fina tofflor jag fick av Niklas. Jag ÄLSKAR dem! Så jäkla sköna, varma och snygga! =D
 
 
 
 
 
 



~ döskallar ~

Kolla in Hope's julklapp hon fick av pappa & Christina! 
 
 
 
 
 



~ Student2014 ! ~

Kan ni fatta? Inte jag iaf... Student 2014! Bar anågra få månader kvar innan jag lämnar skolan förr gott! Eller vem vet kanske sätter mig i skolbänken igen i framtiden, men då är de mer frivilligt. 
 
Helt sinnesjukt! Snart tar ja studenten! Knäppt ju... Men checka in mina fina mössa! Super nöjd! :D 
 
 
 
 
 



~ On my way home ~

Sitter i skolan och väntar på att tåget ska komma. Slutar egentligen 16:00... Men har eget arbete så åker hem tidigare, skönt!
Sitter och funderar på vad jag ska göra för mat idag, något som har några bra tips? =D
 
Ska gå en promenad med Sandra ikväll. Hope ska få träffa hennes kompisar och jag ska få bättra på kondisen!Hoppas också att hope bajsar idag... Hon har inte gjort det sen igår förmiddag.. Och hon bajsar oftast minst 2 ggr per dag... Och idag har hon inte gjort det alls :/ Håller tummarna för att det kommer bajs idag! Haha vilket ämne!
 
I morn ska Hope åka buss och tåg med mig för första gången! Hon ska vara hos Frida och Vera medans jag är i skolan, Hope blir nog nöjd över att slippa vara hemma själv och även få busa med kompisen!
 
 
 
 
 
 
 



~ unghästarna ~

Red ut med båda unghästarna för första gången igår! Gick super bra! Vi bytte även hästar, så jag red Rabalder & wilma red Harry :-D Ska ut en sväng på lördag också!







~Gos ponny ~

God morgon!

Igår hade jag en riktig gos ponny! Borsta hann ordentligt och sen fick han mat. Han verkade riktigt nöjd Så mysigt när han är kelsjuk ;-) Han är inte det så ofta ;-) Han gillar inte när man grejar med hans ansikte för mycket men igår var det inga problem!










~ måndag = hästar ~

Måndag igen... Längtar redan tills fredag. Men nu ska jag sluta klaga! Inget mer tjat om hur skoltrött jag är! ;)
 
Har svenska kvar och sen datakunskap. Sen kommer farmor och hämtar mig!
Ska dra till stallet och rida Harry en sväng och sen till Blixten och pyssla lite med han! Så den här måndagen består av hästar. Skojsigt! =D
 
 
 



~ Can't remember to forget you ~


 
 
 
 
 



~redo ! ~






~ Middag hos svärmor ~

Godmiddag! 
 
Har precis varit ute på en promenad med Hope i blåsten! Alltid lika skönt att komma in i värmen sen, tror Hope tycker det också. För nu har hon fått ny energi och springer runt och busar med hennes pip leksak ;) Sitter för tillfäller och drömmer mig tillbaka på Mallorca resan. Men vecka 28 åker vi utomlands igen, den här gånge åker vi till Kroatien till ön Brac. Ska bli sååå skönt!! =D 
 
Ska hoppa in i duschen och sen göra i ordning mig innan vi åker till Tibro. Ska få middag av svärmor och sen ska jag och Niklas bröder på bio! 
 
 
 
 
 



~ En dag kvar ~

En skoldag kvar på den här veckan, så jäkla skönt! Funderar på om jag ska gå på stan en sväng i morn efter skolan... har lite presentkort kvar. Har hittat lite smått och gott på internet, men oftast finns dem kläderna inte i butiken eller så sitter dem inte alls lika bra som bilderna... Men men! Håller tummarna för att jag hittar något bra! 
Annars så blir dte en lugn fredag med fredags mys, och gymmet tror jag! =D 
 
 
 
 
 



~ Längtar! ~

Har äntligen kommit igång med ridningen igen. Men nu är jag super taggad att komma igång med hundträningen igen!
Agilityn ska vi fortsätta med och jag planerar att gå en agilitykurs nu i vår. Och lydnaden ska vi köra stenhårt på! Vill verkligen komma igång ordentligt. 2013 var ett bra tränings år, men 2014 ska bli ett ännu bättre hund år! 
 
 
 



~ Shopping ~

Har massa saker ja vill köpa, haha!
När jag inte har pengar, så vill ja köpa massor med saker, och när jag har pengar, då hittar ja aldrig något... Haha. Känner ni igen er ? Så typiskt.... ;)
 
Sitter i skolan och är super trött... + att ja är skoltrött... Bra kombination! Men ja ska nog överleva dagen. Slutar tidigt, så ska hem och vila, fixa lite hemma, göra mat och gå en promenad med Sandra ikväll.
 
Hur är det med er idag då? Tell me =D
 
 
 
 



~ Träning ~

Dressyr träning efter skolan på Harry!










~Monday~

Måndag oh ja är redan trött på skolan!! Längtar såå till studenten!






~ känner ni lugnet?~

Vet inte hur man får in musik videos här på bloggen? Vet någon hur man gör ? Tips mottages ;)
 
Lyssna på den här iaf, ni som har sett Hunger games har hört den förr . Ja blir lugn och lite ''deppig'' när ja hör den, men ja gillar den! =D
 
LÄNK ; https://www.youtube.com/watch?v=RzhAS_GnJIc
 
 



~fredagsmys ~

Myser med lite fredagsmys! I morgon ska ja upp tidigt för att rida Harry & Blixten. Får sällskap av Astrid, super skoj!! :-D
 
 
 
 
 



~ Ångest ~

Har städat, tvättat och fixat idag! Så nu är julsakerna nerplockade och allt är rent och fräsht! Har såå mycket nya möbler och inredning jag vill köpa. Gahh blir tokig! Men vårat första inköp ska bli en ''skänk/byrå'' som vi ska ha i tvrummet. Vi har så dåligt med förvaring här, så mer förvaringsställen behövs här! 
 
Åkte även till klubben en snabbis en sväng i morse, tränade nog bara 15 min, men de räckte. Det regna en del ute, och Hope gillar INTE regn ;) 
Men vi träna lite på inkallningen samt ingången. Ingången har vi frotfarande svårt med! Men de är bara att träna,träna och träna.... Planen är ju att starta första lydnadstävlingen iår. Men vi fårse! 
 
Påtal om tävling, så missade jag att Tibro ska ha en agility tävling 1 februari, och anmälan har gått ut :/ Jäkla skit! Tibro ligger ju endast ca 2 mil härifrån... Agility tävlingar finns ju knappt runtomkring här annars... Men men! Har två tävlingar i maj som ja ska anmäla mig till iaf! Hoppas på att det dyker upp fler tävlingar närmare.
 
Ska ta en dusch och sen mysa ner i sängen. Hade tänkt lägga mig tidigt idag, men jag har råkat vända på dygnet lite... Men hoppas de vänder i morn igen när jag börjar gå upp tidigt ( 05:00)! 
 
 
 
 



~ My dog ~

I lördags besökte vi My dog i Göteborg ( My dog är ett sort evenemang för hundfolk som innehåller, shower, utställningar & shopping m.m! ) tillsammans med Jonas & Sandra.
 
Hade en super trevlig dag i Göteborg, en av dem bästa dagarna på länge! Det kryllade med hundar av alla dess slag. Och jag som är hundtokig blev ju kär i nästan alla! Hahah. Men tänkte nämna några av mina favoriter  örutom staffarna då. För den rasen är min absoluta favorit!! =D
 
* Australien shepherd.
 
*  Boxer
 
* Finsk lapphund.
 
* Pomeranian
 
* Cockerspaniel
 
* Whippet ( vet inte om jag riktigt gillar rasen, men de är något som jag gillar... )
 
 
Iaf så var dagen på My dog riktigt bra. Såg massa fina staffar! 
Shoppade även en jätte fin tygbur till Hope som vi ska ha på kommande tävlingar! Sen kööpte ja ekologiskt hundgodis. Som t.ex torkad oxlunga, lever, hjärta m.m. mums enligt Hope! 
 
Vi lämna My dog runt 15:00, killarna ville se Ishockeyn. Så vi drog till O'learys och åt god mat m.m. Riktigt trevligt!! 

Efter en bra match och god mat var vi proppmätta och drog hem. Var hemme runt 21:00, så kom hem i bra tid också ! =D
 
Nästa år ska ja försöka ställa Hope tänkte jag! 
 
 



~ Äntligen ~

Förlåt för dålig uppdatering... Har haft så mycket annat och sen passat på och njutit lite av ledigheten! 
 
Iaf så har jag kommit igång med ridningen igen! för ni som följt/följer min blogg vet ju att jag ( sen i somras) varit på jakt efter en foderhäst eftersom Blirre är ganska gammal och han håller inte för den ridning jag vill ha ut, Blirre lever mest pensinärslivet nu, vilket han verkar nöjd med ! =D Men iaf så har jag börjat rida en 3 åring ( 4 år i februari) som heter Harlekin. Har bara ridit han ca 5 ggr ännu, men han är en riktigt mysig häst. En häst som jag kommer lär mig super mycket på! 
 
Harlekin, eller Harry som han kallas är en tyskimport och ca 163 cm just nu. Men växer nog någon cm till ! 
 
Jag är just nu medryttare på han och rider han 2 ggr i veckan, vilket funkar rätt bra för mig just nu med tanke på skolan... Sen får vi se vad som händer till våren! 
 
Kommer berätta mer om han längre fram och om våran utveckling tillsammans =D