~ Kräftskiva valkas~

Den här lördagen har mest bestått av att förbereda inför kvällen. Nu tog jag en paus och satte mig vid datorn lite. Ny duschad och väntar på att håret ska torka lite. Sen fortsätter förberedelserna.
 
Kommer ett gäng kompisar till oss ikväll för att ha lite kräftskiva. Ska bli jätte kul och mysigt. Man behöver lite boost av att umgås med sina vänner ibland. Och ikväll blir vi 15 stycken. Jätte kul! 
 
Annars då? Jo livet rullar på i ganska snabb fart... Har haft mycket att göra den sista tiden och helt ärligt känner jag att min kropp börjar säga ifrån... Så stannar jag inte upp snart slutar jag som utbränd... Så nu pausar vi lite. Fokuserar på mig, hundarna och hästarna. Har en kurs just nu varje onsdag. Men är två gånger kvar. Sen ska jag ta lite ledigt. De behövs just nu känner jag... 
 
Annars känns livet väldigt bra just nu. Jag har lite planer för framtiden. Men är inte helt säker än... Vet ni vad det handlar om? Jo om det ska bli en till valp eller inte. Åh jag vet verkligen inte hur jag ska göra... Ska jag ha en till så är det inom ett år för att det ska bli bra med Hope. jag är så rädd att hon ska känna sig glömd, vilket jag verkligen inte vill att hon ska. Men jag tror det mest sitter i mitt huvud. För jag komme rju självklart fortsätta träna och tävla med Hope lika mycket som jag gör idag. Sen är det vilken ras man ska ha? Jag är inne på en till staffe just nu, men sen är jag också lite inne på en aussie. Men vill inte ha en som är för grov utan gärna lite border collie kropp. Men det återstår att se vad det blir för något, och om det blir något. Jag ändrar mig hela tiden. Mig i ett nötskal! Men vi ska iaf besöka en kennel om två veckor för att träffa hennes hundar. Så de ska bli kul! Och då är det staffar.

Huset börjar också bli ganska bra! I vår ska vi ta tag i trädgården och i vinter ska sovrummet renoveras. Menn annars börjar saker komma på sin plats nu. Vilket är skönt! 
 
Ne, nu måste jag fortsätta förbereda inför ikväll! Ha en trevlig helg! 
 
 
 
 
 ~ känslosam ~

 
Hej på er. 
 
Tittar in här och ingås ännu en gång att de var ett tagsen jag skrev något här.
 
Har i helgen varit på det årliga ungdomslägåret med ett härligt gäng från klubben. Men helgen går ju alltid så fort... Man längtar som en tok och swich så är helgen över fortare än kvickt.... Men jag har iaf haft det jätte kul! Och gång på gång bevisar Hope vilken fantastisk hund hon är. Den arbetsviljan säger jag bara!! Ibland har jag som dom flesta i min närhetet vet funderat på att skaffa en till hund. Absolut inte för att "byta" ut hope eller att hon  inte kan utan för att jag vill skaffa en medans hon finns i livet och kan hjälpa mig med uppfostran och kanske ha tur att få en liiiten del av hemnes härliga och underbara sätt att vara på. Men Hope är Hope och en sån hund kommer jag aldrig få igen. Och i helgen fråga jag mig själv. Varför ska jag ha en till hund just nu när jag har en sån fantastisk hund och att jag istället ska lägga ännu mer energi på henne och så får vi se i framtiden när de blir en lillasyster till Hope. När den dagen kommer är vi redo att ta emot en till familjemedlem. Men i dagsläget så är de jag och Hope❤️ Och så ska de vara nu och bra tag framöver!
 
Sen måste jag bara skriva några ord om mina fantastiska syskon! Jag älskar att jag kan dela mitt stora intresse med mina syskon och kunna åka iväg en helg med våra hundar och träna tillsammans,umgås och bara vara. Jag vill aldrig att den stunden ska ta slut ❤️ Jag älskar dom hemskt mycket och är så glad att jag får vara deras stora syster. 
 
Helgen har varit grym och jag hoppas nästa års läger blir lika kul! Nu är jag dötrött och känner mig väldigt känslosam och saknar redan mina syskon och alla fina vänner. Hope har total däckat efter en helg med massa roligheter. Så nu tar vi kväll och laddar batterierna för en fullspäckad vecka. Jag har bokat massage, sen är de kurs på onsdag, KM på torsdag och tävling på söndag. Så denna vecka går i hundens spår🐶
 
Sov gott !