~ Tappat lusten för en stund ~

Förlåt för dålig uppdatering med bilder... men har inte riktigt haft lust eller insperation till att fotografera. Men ska försöka ta lite kort på tisdag när jag ska iväg och provrida en ny häst, och sen försöka ta en del bilder på lördag då det entligen är dags för Niklas 25 års kalas! Som vi har längtat!! ;) 
 
Så på onsdag ska i ställa i ordning bordet och fixa lite, och sen ska vi iväg och handla dricka, alkohol osv... Mycket som ska fixas innan dagen är här! I morgon ska Niklas beställa smörgåstårterna och sen ska det ju bakas också eftersom jag har tänkt göra ungs cheescake till efterrätt. 
 
Så min kommande vecka består av förberedelser, provrida en ny häst, pyssla och rida Blixten och sen träna lite lydnad med Hope ! Full rulle som alltid! 
 
 ~ Födelsedag ~

 
 
Idag fyller världens bästa pojkvän 25 år!! Wilma sov över hos hos inatt så att hon kunde vara med och fira på morgonen! Vi sjön och gav han frukost på sängen och paket. Älskar när någon fyller år och man har lite morgon firande, det är så himlsa mysigt.
 
Niklas fick iaf Battlefield 4 ( xboxspel) och presentkort på tatuering. Har även bokat in en tid åt han på tatueringsstudion här i Karlsborg. Så den 20 mars är de dags! ;)
Köpte också en superfin bukett! Buketten gick i färgerna vitt & grön. Ska försöka ta kort när jag kommer hem!
 
Måste även berätta om frukosten jag gjorde till Niklas. Ja kallar de ''äggmuffins'' och fick idén från Sätra Herrgård ( min praktikplats), dem hade ''äggmuffinsarna'' på deras hotellfrukost.
Man användersig av en muffinsform, helst i plåt. Och sen tar man bacon och lägger på sidan runt om muffisen, så att det blir som en ''vägg''. Och sen kläcker man ett ägg och in i ugnen. Det ska vara i ugnen ca 20 minuter i 180 grader.
Jag själv har inte smakat på dem, men Niklas tyckte om de! Så det var ju bra! =D
 
Jag älskar dig Niklas! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ~ letar och letar... ~

Som ni vet så letar jag efter en ny häst. Blixten börjar bli ganska gammal och håller ju inte längre för den ridning som jag vill ha ut. Så nu är jag på jakt efter en häst att i första hand ta på foder, men om allt klickar så kan ett köp vara akutellt. 

Jag är inne flera gånger om dagen på olika försäljningsidor, men har inte dykit upp någon som jag fastnat för än... Och man har ju lite krav på hur man vill att hästen ska vara ;) 
 
Önskar så att Blixten var typ 160cm och 10 år, vilken kanon häst jag hade haft! För bättre häst en Blirre är svårt att få tag i ! 
 
Jag fortsätter mitt sökande, så dyker väl den rätta hästen upp ! 
 
 ~ Ledig fredag ~

God morgon! Eller ska kanske passar bättre med go förmiddag? 
 
Sitter för tillfället i morgonrock och har precis ätit frukost. Har haft en lugn morgon med lite filmmys och bara tagit det lugnt. Försöker jobba lite med mig själv att försöka ta det lugnt utan att stressa och tänka på 180 saker... Och en så länge har det funkat ganska bra. Tänker typ bara på 50 saker, haha. 
 
Min dag ser ganska bra ut! Ska klä på mig och gå ut på en promenad med Hope sen ska jag fortsätta måla byrån här inne som jag har hållt på att måla på i evigheter typ.. De dyker upp så mycket annat hela tiden... ;) 
i eftermiddag ska jag upp till Blirre och rida en sväng och sen till Hannah för lite tjejmys! 
 
Hur ser din dag ut? 
 
 ~ Världens snyggaste Hope ! ~