~ Fredag & de känns som vinter~

Brr!  Svinkallt ute.. och de som var så fint igår. Jaja, våren kommer väl tids nog.
 
Jobbar till 15.00 och sen måste ja städa bilen lite som ser bedrövlig ut! Ska även försöka få lite ordning i lägenheten. Sen ska jag träna lite agility och ta en lik hos hästarna. Vädret gör att motivationen idag inte är så hög 😜 Men hunden måste motioneras och hästar a behöver få fräscht vatten, mockat och även kolla till så att dem mår bra. 
 
Helgen blir hyfsat lugn. I morgon ska vi besöka hundfysioterapeut med Hope, sen om vädret tillåter ska vi kolla över sommar hagen och fixa lite i stallet. Och på söndag är de utbildning på hundklubben. 
Skönt med "lite" att göra. Dessutom kommer Wilma och  Indra idag och stannar tills på måndag när de är lydnadsträning. 
 
Ha en trevlig helg! För de ska jag ha! 
 
 ~ Snart fölis~

Räknar dagar nu tills de är beräknat att Rose ska föla. 18/4 är de beräknat. Men Anki trodde hon skulle gå
över tiden. Så vi får väl se. Men för mig får hon/han gärna komma tidigare😜 Längtar så! Lovar att berätta så fort lilla fölis tittar ut! 
 
 
 ~ Måste lägga upp en plan~

Skriver ett inlägg här när jag ändå är för pigg för att sova. Konstigt, för har varit en lång vecka med en del saker på schemat. Men jag går nog på extra batterier just nu 😅.
 
Kollar sommarens agility tävlingar. Vilket inte verkar vara så många tyvärr... Eller inte i närheten iaf... trist... Men funderar på att gå kurs i sommar istället och verkligen finslipa och få till handlingen! Sen kan jag inte bestämma mig för om det blir den årliga agilitysnurren  i Frövi  eller ungdoms SM i år. Känns häftigt och spännande med U-SM. Men är vi redo? Är ju klass 1 jag får tävla, men ändå? Tävlings människa som jag är så vill jag komma dit och känna att vi kan slås om pallplats. Och de vette tusan om vi är där än? Mycket funderingar just nu. Men jag tror de blir bra vilket som! Måste lägga upp en plan hur vi ska träna för att nå våra mål. Vi ska jobba på kontaktfält  och slalom iaf.  Vilket vi alltid måste jobba på... Haha! Men vi kämpar vidare 😅 
 
 
Nu fick ni veta vad som snurrar i mitt huvud kl 23.00 en torsdags kväll.