~fantastiskt ~


~ min fina ponny ~

Hovslagaren skodde blixten i måndags. Men igår så ringde Monica och tyckte blixten var halt. Och det hade kommit plötsligt efter han hade skotts. Så antagligen blev någon sömn fel eller liknande. Wilma var uppe och kollade igår. Och jag åkte dit förut. Men idag var han bättre. Så vi ger de lite tid och ser om det släpper. Annars får vi ta av skon och lägga om det så det rensar ut. Och sen får vi slå på skon på nytt. Men håller tummarna att det blir bättre och att han bara var lite öm. Min lille plutt <3. Men jag borsta igenom han ordentligt och gav han mat. Sen satt Monica och jag och prata en stund. Och han stod bredvid och sov. Det värmer i hjärtat att se han avslappnad i mitt sällskap. 


Ska dit i morn kväll igen. På dagarna är det för varmt att ens röra sig ;) 


Dags att sova! Har haft en kanon dag. Lugnt och skönt här i Torpet! :) 

~ mini semester ~

Njuter av lite mini semester i Torpet ! Har ätit frukost med världens finaste utsikt! Och snart ska vi gå ner till sjön! Ikväll är det stallet och grillning som ståt på schemat! :D jag njuter till tusen! 


~ en vecka i värmen ~

En vecka i Kroatien har redan gått... Shit vad fort tiden går! Men vi har haft det riktigt bra här nere!! 

Vädret har varit ganska bra. Bara idag och en dag till som vädret varit dåligt. Men idag ska vi ju åka hem så då gör det inget ;). 

Vi har bott på ön Brac i en by som heter Sutivan. Ön ligger precis utanför Split.
En super mysig by och allt är så himla vackert här nere! Gamla hus, klar blått vatten, god mat och trevlig miljö att vistas i. Faktiskt så är Kroatien det finaste landet jag besökt. Hit vill jag absolut igen!våra grannar hos mamma har en lägenhet här, så ev kanske vi hyr den någon gång längre fram. För som sagt, hit vill jag igen! Även Niklas! :) 

Har mestadels solat,badat, sovit/vilat och ätit god mat. Har endast shoppat ett par byxor och lite godis m.m men tänkte kolla efter en parfym på taxfree'n sen ! :) 

Har typ tagit 1000 bilder. Men lägger upp dem när jag hinner! Har en lång jobbvecka framför mig. Men är ledig på torsdag och då ska vi åka till motala folkrace festival och kolla när wilma kör! 

Ne nu saknar jag Hope som tusan! Men eftersom vi kommer hem i natt så hämtar vi henne i morgon när jag slutar jobbet. Och sen på kvällen är det sommarcupen som gäller! Hope har haft lite ledigt från agilityn och jag med. Så får se hur det går i morgon. Har i ga speciella förväntningar. Men att komma runt är mål iaf! Men det har vi ju klarat dem senaste gångerna så det ska vi nog klara i morgon också ! 


Ne nu ska vi packa ihop det sista i lägenheten och sen kommer taxin som kör oss till färjan så vi kan åka över till Split! :) 


~ Min student 2014 ~

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ~ 3 dagar kvar!!! ~

Snart drar vi utomlands! Så jäkla gött! 
 
Är min enda lediga dag den här veckan, så idag ska jag passa på att storstäda och tvätta samt åka med gamla grillen till soptippen! Måste ha allt tvättat och klart innan resan. Ska börja packa endel ikväll :) Sen har vi en kille som vaktar lägenheten åt oss och sköter blommor m.m. Super snällt! :)
 
Sen tänkte jag avsluta dagen med lite hundträning! Men just nu regnar det lite så fårsehur det ser ut ikväll! :) 
 
Ska rensa kameran ikväll och lägga in bilder. Så blir nog en bildbomb ikväll från min student! Håll utkik! 
 
 
 
 ~ dags att ta kortkort nr 3! ~

Har äntligen tagit tag i körkort nr 3! Eller inte riktigt än, men har iaf bestämt mig för vilken körskola jag ska köra på, och att jag börjar i augusti!
Körkortet jag ska ta nu är BE, alltså körkort för tungt släp. En livsinvesterig. Eftersom jag har hästar och ibland åker iväg på träningar, tävlingar, till veterinären m.m är det skönt att slippa be någon annan köra hela tiden. För har jag körkortet själv så kan jag köra vart jag vill, när jag vill. Men jag ska börja övningsköra i augusti och hoppas kunna ta körkortet nästa vår. Men vet inte säkert. Men i augusti drar pluggandet och körandet igång på nytt!