~ Kompisar ~

Jag tycker det är bra när en hund får ha hundkompisar. Dels att dem lär sig umgås med andra hundar när dem är ensamhundar i sin ''flock'' och sen att de har en kompis att busa loss med lite! 
 
Hope har ganska många hundar som hon funkar bra ihop med! Eller Hope funkar bra ihop med nästan alla. Men hon har sina favoriter. T.ex pappas hund och farmors hund Melwin leker hon gärna inte med. Men det är för att både Kipper och Melwin är sura, gamla gubbar ;) 
 
Men hundarna hon leker mest med och för tillfället umgås mest med är Vera, Levis och Wilda. Har gått en del med Sandra på veckorna som har två Cane corso, Låva och Vilja. Men vi har bara gått promenader ihop. Har aldrig släppt ihop dem tidigare. Men igår fick Låva och Hope busa lite på flugebyn. Gick hur bra som helst! Hope är ju så duktig med andra hundar! 
 
Vi har pratat lite om det, för Både VEra och Levis är ganska fartfyllda hundar som gärna busar och har mycket energi! Men när båda är i Hope's sällskap är båda lugna! Så tror Hope sprider någon speciell energi. Samma sak med Låva igår. Sandra sa att hon inte alls var lika ''på'' som hon brukar. Och det ska jag väl ta som något positivt? 
 
Så nöjd över våran lilla tjej! Hon skulle verkligen passa som en ''terapi'' hund ;) 
 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback