~ min fighter ~

Min fina ponny. Det är helt otroligt hur man kan älska någon så himla mycket. Blixten känner jag något speciellt för. Mitt band till han är starkt. Vad ska jag göra efter sommaren när han inte längre finns vid min sida? Tanken får mig att gråta och det knyter sig i bröstet. Ångesten växer sakta fram. Men jag vet att beslutet är rätt. Även om det gör så jäkla ont i mig. Så  har ja lovat mig själv att inte ändra mig. Blixten ska få somna in och som jag skrev i förra inlägget så vill jag blixtens bästa,. Och det är inte att låta han gå med smärta. Även om smärtan försvinner ibland så finns den där. Och den kommer bara bli värre. Min fina häst. Snälla bli ung på nytt så vi kan göra om våran resa. Våran resa har varit så himla fin och lärorik. Jag har aldrig någonsin kännt så för någon annan häst. Blixten är något utöver det vanliga och kommer alltid vara min number 1! Oavsett. 
 
Ne nu ska dem häst sista veckorna tillsammans bli dem bästa! På måndag kommer förhoppningsvis en fotograf till stallet och ska ta bilder på Blixten. Så hoppas på att vädret blir bra. Dem korten ska få pryda våran ftavelvägg i hallen. 
 
Hoppas ni annars har en bra sommar ? Förutom allt med blixten så har och är min sommar hyfsat bra. Saknar värmen och solen. Men vi har ju två utomlands resor på gång. Så kommer nog få sol ändå! :D 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback